Marc en Nicole

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER WERKEN EN WONEN IN OOSTENRIJK, MAAR OOK OVER HET GLENNIE’S CONCEPT

Personeel Glennies.

De Nederlandse kok Marc van Loo runt samen met zijn vrouw Nicole Glennie’s Restaurant in het Oostenrijkse Westendorf. Sinds 1 november 2021 zijn Marc en Nicole gestart met werken bij de tweede Glennie’s vestiging in Westendorf.

“Doordat wij Arthur en Esther (die al sinds 2016 werkzaam zijn bij Glennie’s in Niederau) vanuit Doetinchem kennen, zijn wij de afgelopen jaren enthousiast gemaakt en geworden over het werken en wonen in het prachtige Oostenrijk. Daarnaast zijn wij ook zeker ontzettend enthousiast geworden over het concept van Glennie’s.

Afgelopen jaar hebben Marc en ik, Nicole, met elkaar besloten dat wij enorm toe waren aan een nieuwe uitdaging. Het prachtige appartementencomplex Residenz Illyrica Tirol zat op dat moment in de afrondende fase. Wij kregen van Arthur en Esther te horen dat ze bij Glennie’s Westendorf nog dringend op zoek waren naar personeel. In de zomer hebben wij de eigenaar Paul benaderd voor een gesprek. Wij waren en zijn nog steeds enorm blij dat deze kans in Westendorf op ons pad is gekomen!

In oktober 2021 zijn wij (samen met onze Engelse Cocker Spaniël “Pip”) verhuisd van Doetinchem naar Brixen im Thale, waar wij inmiddels onze draai hebben gevonden. Inmiddels is Glennie’s Westendorf al weer een jaar open en zijn wij nog steeds ontzettend enthousiast. Wij willen iedereen hartelijk verwelkomen en verwennen, net zoals Arthur en Esther bij Glennie’s in Niederau doen!”.

Marc is al op z’n 15e begonnen met koken toen hij begon met de koksopleiding. Deze heeft hij op 19-jarige leeftijd afgerond en sindsdien heeft hij in diverse functies en diverse type keukens gewerkt.

Marc: “Sinds Nicole en ik naar Brixen im Thale, Oostenrijk zijn verhuisd, voelen wij ons ontzettend thuis hier in het prachtige Oostenrijk. We zijn allebei echt onderdeel geworden van het Glennie’s concept en doen ons uiterste best om van Glennie’s Westendorf een groot succes te maken”.

Nicole heeft na het behalen van haar Hotelschool diploma altijd in de horeca gewerkt, met name in diverse receptie functies. De laatste 9 jaar is zij in een totaal andere baan actief geweest, namelijk als commercieel medewerkster bij een internationaal transportbedrijf. Tijdens haar functie als commercieel medewerkster miste zij het contact met gasten enorm.

Nicole: “We wonen nu sinds oktober 2021 in Oostenrijk. Marc en ik hebben onze draai gevonden in het prachtige Oostenrijk. Ik vind het enorm leuk om werkzaam te zijn bij Glennie’s. Zoals Marc al aan gaf, doen wij ons uiterste best om van Glennie’s Westendorf een enorm succes te maken, net zoals Arthur en Esther bij Glennie’s in Niederau hebben gedaan”.