Ervaringen

Bekijk hieronder alle ervaringen van onze eerdere stagiair(e)s

Iedereen die tot nu toe bij ons stage heeft gelopen is razend enthousiast. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de persoonlijke verhalen hieronder en hopelijk ben jij de volgende die zijn/haar verhaal met anderen mag delen.

Ben je nu helemaal overtuigd van stage lopen bij Glennie’s en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatiebrief, CV en foto naar info@glenniesrestaurant.at

Valentijn

Stagiair bediening

2024

 • Lees het hele verhaal

  Mijn naam is Valentijn Hepkema. Vanaf begin juni tot begin januari heb ik stage gelopen bij Glennies in de bediening en bij de receptie van Residenz Illyrica Tirol.

  Momenteel studeer ik in Wageningen op de school Rijn IJssel. De stage die ik heb gelopen was voor mijn 2de leerjaar van de opleiding. Op het moment ben ik bezig met het laatste jaar.

  Ik heb in mijn stage periode gewerkt in de bediening en ook bij de receptie. De bediening was super gezellig en vooral overzichtelijk, het inwerk proces gaat super snel. Natuurlijk moest er hard gewerkt worden, maar we konden altijd lachen. De receptie was altijd op de zaterdagen als de mensen kwamen inchecken voor de appartementen. Dit waren altijd super drukke, maar wel leuke dagen.

  In de stage periode bij Glennies heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad, echt een top periode. Ik herinner mij nog de dag dat ik aankwam. Ik werd meteen warm ontvangen en betrokken bij de groep.  We hebben veel leuke uitstapjes gehad, uiteindelijk was het echt een grote vriendengroep. Op de vrije maandagen gingen wij bijvoorbeeld met het hele personeel zwemmen wat ongeveer 20 minuten lopen was.

  Ik kijk terug op een geweldige tijd bij Glennies. Ik heb veel nieuwe vrienden leren kennen en een super mooie ervaring erbij.

Hoang

Stagiair bar/bediening

2023

 • Lees het hele verhaal

  Hoi, mijn naam is Hoang en ik heb in de afgelopen periode van februari tot eind mei stage gelopen bij Glennie’s.

  Ik heb vooral achter de bar gestaan in Glennie’s Westendorf en ik heb hier heel veel geleerd. Omdat je hier veel vrijheid krijgt voor je eigen ontwikkeling, heb ik hier vooral het stukje: Hostmanship geleerd. Hoe werkt dit en wat moet je doen om jezelf te onderscheiden ten opzichte van andere gastheren en gastvrouwen, zodat de gasten speciaal voor jou terug komen. Verder is het een erg leuk team en ben je 1 grote familie met zijn allen. Het is een echte aanrader om hier stage te lopen!

Danique Mulder

Stagiaire bediening

2023

 • Lees het hele verhaal

  Ik ben Danique Mulder en ik volg de opleiding Manager ondernemen Horeca in Amersfoort op Leerhotel het Klooster. Mijn eindstage heb ik mogen doen/afronden bij Glennie’s en de appartementencomplexen Residenz Drachenstein en Residenz Illyrica.

  Dit is een ervaring om niet te vergeten! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en heb veel nieuwe dingen mogen leren over het bedrijf en mijzelf. Het was erg hard werken in het hoogseizoen, maar ondanks dat was het elke dag weer gezellig!

  Tijdens mijn stage heb ik veel uren in de bediening gestaan van Glennie’s Niederau en Westendorf. Daarnaast stond ik elke weekend 1 à 2 dagen op de receptie. Hierdoor is het werk super gevarieerd, wat voor mij heel positief is. Door de loop van mijn stage werd ik goed begeleid door Esther en kreeg ik genoeg tijd om aan mijn schoolopdrachten te werken, omdat dit ook een belangrijk onderdeel is.

  naast het harde werken, heb ik ook een goede band opgebouwd met het Glennie’s Team. Over de wintermaanden gingen we skiën en wanneer het mooi weer was gingen we barbecueën met he hele team. Richting het einde van mijn stage begon ik ze ook te zien als familie.

  Al met al heb ik een geweldige tijd gehad, veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en veel geleerd. Het is een echte aanrader om bij Glennie’s stage te lopen!

Demi

Stagiaire bediening

2022

 • Lees het hele verhaal

  Mijn naam is Demi en ik heb in het afgelopen voor- en hoogseizoen stage gelopen bij Glennie’s.

  Ik studeer aan de Rijn IJsel in Wageningen en zit momenteel in het 3e jaar van Manager/Ondernemer Horeca.

  De periode waarin ik stage heb gelopen bij Glennie’s was heel erg leuk en vooral leerzaam.

  Gasten ontvangen, heerlijke gerechten geserveerd. En bij de receptie gasten in- en uitchecken. Het was super leuk om eens de horecasfeer te proeven in Oostenrijk!

  Het team was heel hecht met elkaar en ik heb veel nieuwe en gezellige mensen ontmoet waar ik veel aan heb gehad. Ik kijk terug op een leuke periode waarin ik veel geleerd heb van Esther en Arthur.

Ke Hendrixe

Stagiaire bediening

2022

 • Lees het hele verhaal

  Mijn naam is Ke en ik doe de opleiding ‘Manager ondernemer horeca’ in Amersfoort.

  Afgelopen maanden heb ik stage gelopen bij Glennie’s en in Residenz Drachenstein. Het was een super leuke ervaring.

  Ik heb zowel het winterseizoen als het zomerseizoen mee gemaakt. Ook had ik veel afwisseling qua werk.

  Ik heb achter de receptie gezeten, werken in het restaurant, Gin Tonics maken in de bar en nog veel meer!

  Ik heb veel mogen leren van Esther en Arthur en heb de ruimte gekregen om mijn Duitse taal een stuk te verbeteren.

  Samen met alle leuke collega’s heb ik een heel erg leuke tijd gehad! Echt een aanrader!

Lucas Beukers

Stagiair bediening

2022

 • Lees het hele verhaal

  Ik ben Lucas Beukers en ik volg de opleiding ‘Management en ondernemende horeca’ in Bergen op Zoom. Ik heb in Oostenrijk bij Glennie’s en het appartementen complex Residenz Drachenstein mijn eindstage afgerond.

  Wat was dat een geweldige ervaring! Ondanks dat we destijds nog te maken hadden met de Coronaregels en de après-ski niet mogelijk was, heb ik een super tijd gehad. Vanaf het moment dat ik aankwam tot aan de dag dat ik weg ging heb ik alleen maar plezier gehad.

  Tijdens mijn stage heb ik voornamelijk gewerkt in het Glennie’s restaurant en achter de receptie bij Residenz Drachenstein. Op beide vlakken heb ik veel kunnen leren. Mijn talen zijn bijvoorbeeld hard vooruit gegaan en ik heb van Arthur en Esther veel kunnen leren op het gebied van personeel.

  Naast werken hebben we ook leuke dingen met het Glennie’s team kunnen doen. Zo hebben we met heel het team geskied en hebben we een geweldige BBQ gehad als personeelsfeestje!

  Al met al heb ik een super leuke maar ook leerzame stage gehad!

Ties Broeders

Stagiair kok

2021

 • Lees het hele verhaal

  Mijn naam is Ties Broeders, ik ben 18 jaar en ik zit op het Astrum College in Velp. De stage die ik heb gelopen bij Glennies was onzettend leuk. Ik heb als zelfstandig werkend kok stage gelopen. Toen ik aan kwam had ik al een soort gevoel van thuiskomen. Het personeel is professioneel en gezellig tegelijkertijd.

  De keukenstage bij Glennies is echt top. De afwisseling tussen vrije tijd en hard werken is geweldig, want er wordt natuurlijk hard gewerkt, maar er is ook genoeg tijd om te skiën. In het hoogseizoen is er natuurlijk wat minder tijd om te skiën, maar zodra het seizoen afgelopen is afgelopen is er heel veel tijd om te skiën.

  Ondanks dat corona roet in het eten gooide heb ik een geweldige tijd gehad.

Joep Corstanje

Stagiair Gastheer

2019

 • Lees het hele verhaal

  ”Hallo ik ben Joep Corstanje, sinds januari loop ik stage bij Glennie’s restaurant. Deze ‘eind’stage is onderdeel van mijn opleiding Ondernemend Horeca Manager die ik volg aan het Zoomvliet College te Bergen op Zoom.

  Vanaf het moment dat ik hier kwam voelde ik me al thuis. Ik werd goed ontvangen door al het personeel hier. Het voelde in de loop van de tijd als een soort familie.

  De werkzaamheden waren erg gevarieerd. Deze stage heb ik veel in de bediening gewerkt, maar ook in de Ginbar, wat ook super gaaf was. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan en nieuwe dingen geleerd. Later deze stage heb ik ook nog in de keuken gestaan. Ook dit was een leuke ervaring! Gedurende stage ben ik ook nog actief geweest achter de receptie van Residenz Drachenstein.

  Naast het werken hadden we ook nog genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. De eerste paar maanden konden we veel skiën, de sneeuwcondities waren prachtig! Later zijn we ook de berg op gegaan alleen dan met de mountainbike. We hebben nog enkele uitstapjes gemaakt naar o.a. de Hahnekammrennen en de horecabeurs.

  Tijdens deze stage heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen, en uiteindelijk hou je er goeie vriendschappen aan over.

  Kortom een geweldig tijd!”

Wessel van Noppen

Stagiair Kok

2018

 • Lees het hele verhaal

  “Afgelopen jaar heb ik van februari tot eind april stage gelopen bij Glennie’s Restaurant in Tirol, Niederau. In de keuken stond ik zij aan zij met voormalig sterren chef Arthur Ross. Het keukenteam is erg klein, waardoor ik veel tijd aandacht kreeg. Hierbij had ik ook de ruimte om nieuwe en mooie gerechten uit te proberen. De passie van Arthur heeft hij goed weten over te brengen. Daarnaast ben ik af en toe ook werkzaam geweest in de bediening, samen met Esther Ross, de manager van het restaurant. Glennie’s heb ik ervaren als een erg fijn leerbedrijf met echte horeca mensen als stagebegeleiders. De bergen en het skiën mis ik nogsteeds. Wanneer ik klaar ben met mijn opleiding, ga ik zeker nog een keer terug. Ik raad het iedereen aan!”

Meral Berends

Stagiair Gastvrouw

2019

 • Lees het hele verhaal

  ”Het seizoen voor mij zit er alweer bijna op, maar wat was het leuk!
  Mijn naam is Meral Berends en ik ben 19 jaar oud. Ik heb 4,5 maand stage gelopen bij Glennie’s in Niederau.

  We hebben een prachtig winterseizoen achter de rug. Het werk is altijd leuk, het team is gezellig samen en de sneeuw was fantastisch dit seizoen.

  Het werk is afwisselend, iedere dag is weer anders. Dat maakt het ook extra leuk! Heel veel gasten en momenten hier zijn me zeker bijgebleven en dat zal ook nog lang zo blijven.

  Toen ik hier aankwam was het direct gezellig, het voelde alsof we een grote familie waren! Samen hebben we altijd lol en vinden we het heel leuk om dingen samen te doen, ook buiten het werk om.

  Het was een geweldig seizoen, ik zou het zo nog een keer doen! Een kans om niet te missen!”