Appartement bij Glennie’s

 • Gepubliceerd op 13 mei, 2021

Niederau

Glennie’s Niederau is gevestigd in het appartementencomplex genaamd Kristall Plaza Niederau.

De appartementen zijn ontwikkeld door Romex Investments en worden verhuurd door de verhuur organisatie genaamd Romex Restate

Deze appartementen zijn geschikt voor gezelschappen van 4 t/m 10 personen. Indien je interesse hebt in het huren van een en/of meerdere appartementen neem dan een kijkje op de site van Romex Restate. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je hier klikken en word je direct doorgestuurd naar de website. Op deze website kan je een appartement huren in Kristall Plaza.

Naast het kleinschalige complex Kristall Plaza verhuurd Romex Restate nog een grotere accommodatie, wat zich 500 meter van Kristall Plaza bevindt. Dit grote appartementencomplex heet Residenz Drachenstein Wildschönau. Het complex beschikt tevens over een mooie wellness met een jacuzzi en meerdere sauna’s. Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in Residenz Drachenstein kan je hier klikken om te worden doorgestuurd naar de website.

Westendorf

Glennie’s Westendorf is gevestigd in het nieuwe appartementen-hotel, genaamd Residenz Illyrica Tirol.

De appartementen zijn ontwikkeld door Romex Investments en worden verhuurd door de verhuur organisatie genaamd Romex Restate.

Deze appartementen zijn geschikt voor gezelschappen van 2 t/m 14 personen. Het complex beschikt tevens over een luxe wellness met jacuzzi, sauna’s, infrarood cabine en douches. Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in Residenz Illyrica Tirol kan je hier klikken om te worden doorgestuurd naar de website.

 • star rating  Fantastisch eten voor een mooie prijs! Vriendelijke bediening; alert, persoonlijk. Al drie avonden gegeten en de kwaliteit en service is op hoog niveau en constant.

  avatar thumb RNDavid
  30 januari 2024
 • star rating  Gezellig restaurant met een heerlijk gevarieerde kaart! Ieder seizoen vernieuwing, dus er valt altijd wat nieuws te ontdekken, terwijl de vaste toppers niet ontbreken. Tip: chicken fitness met als toetje... read more

  avatar thumb Caroline t
  30 januari 2024
 • star rating  Sushi gegeten! Echt heerlijk. Alles vers en lekker op temperatuur. En zoals altijd gezellig, leuk personeel en alles goed verzorgd.

  avatar thumb Mira d
  20 juli 2023
 • star rating  Goede vriendelijke bediening heeft oog voor de gasten. Het eten is van hoge kwaliteit en dat proef je. Het menu geeft voor iedereen genoeg opties om lekker te lunchen/dineren. Meerdere... read more

  avatar thumb Tgold1
  17 juli 2023
 • star rating  Heerlijke, verfijnde gerechten, met liefde gemaakt. de sushi was top ! Enthousiast en vriendelijk personeel. Gezellige sfeer.

  avatar thumb trilobietje
  9 juli 2023