Appartement bij Glennie’s

 • Gepubliceerd op 13 mei, 2021

Niederau

Glennie’s Niederau is gevestigd in het appartementencomplex genaamd Kristall Plaza Niederau.

De appartementen zijn ontwikkeld door Romex Investments en worden verhuurd door de verhuur organisatie genaamd Romex Restate

Deze appartementen zijn geschikt voor gezelschappen van 4 t/m 10 personen. Indien je interesse hebt in het huren van een en/of meerdere appartementen neem dan een kijkje op de site van Romex Restate. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je hier klikken en word je direct doorgestuurd naar de website. Op deze website kan je een appartement huren in Kristall Plaza.

Naast het kleinschalige complex Kristall Plaza verhuurd Romex Restate nog een grotere accommodatie, wat zich 500 meter van Kristall Plaza bevindt. Dit grote appartementencomplex heet Residenz Drachenstein Wildschönau. Het complex beschikt tevens over een mooie wellness met een jacuzzi en meerdere sauna’s. Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in Residenz Drachenstein kan je hier klikken om te worden doorgestuurd naar de website.

Westendorf

Glennie’s Westendorf is gevestigd in het nieuwe appartementen-hotel, genaamd Residenz Illyrica Tirol.

De appartementen zijn ontwikkeld door Romex Investments en worden verhuurd door de verhuur organisatie genaamd Romex Restate.

Deze appartementen zijn geschikt voor gezelschappen van 2 t/m 14 personen. Het complex beschikt tevens over een luxe wellness met jacuzzi, sauna’s, infrarood cabine en douches. Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in Residenz Illyrica Tirol kan je hier klikken om te worden doorgestuurd naar de website.

 • star rating  De eerste dag hier gegeten, omdat we hier ook logeren.
  Niet een hele grote kaart, maar voor ieder wat wils.
  Als je hier ook logeert kan het eten ook in... read more

  avatar thumb 578dominiquev
  4 maart 2020
 • star rating  Echt een aanrader!! Heerlijke gerechten en drankjes!
  Gastvrij en gezellig. Een rede om terug te gaan naar Niederau.
  Bedankt voor al het lekkers

  avatar thumb Lizavanberge
  26 augustus 2020
 • star rating  Topppie klasse, zeker voor gezinnen met kinderen, vriendelijk en gastvrij, zeker de moeite waard, Div verse produkten ook zelf samen te stellen als je iets niet lust!!! Toppers zijn het.

  avatar thumb Curiosity31570417639
  12 februari 2020