Sneak Peek: nieuwe winterse gerechten bij Glennie’s 😏
- Gepubliceerd op 14 december, 2023
Onze chef-kok Arthur Ross heeft zichzelf dit jaar weer overtroffen om jullie te verassen met een nieuwe menukaart voor het aankomende winterseizoen. ❄️
Arthur heeft niet alleen nieuwe gerechten op de dinerkaart toegevoegd, maar ook een aantal nieuwe gerechten wanneer je bij ons terecht wilt voor een heerlijke lunch!
Samen met de andere koks zijn zij zich aan het voorbereiden met deze nieuwe en geweldige gerechten.
Maak je klaar voor overheerlijke nieuwe gerechten! 🤤
Voorgerechten: Een goede start 😉
Voor de liefhebbers van zowel land als zee hebben we de sensationele “Surf&Turf’ toegevoegd aan onze voorgerechten. Dit gerecht bestaat uit een zachte zalm- en rundtartaar, krokante garnaal, wasabi-mayonaise en kwartelei. 🍤
Voor degenen die liever gaan voor vegan, hebben we dit jaar de verfijnde “Rode bieten couscous”. Deze wordt bereid met wasabi-mayonaise, rode ui, edamame bonen en een romige bieten crème. 🌱
Hoofdgerechten: De hoogtepunten van het seizoen! 😍
Dit jaar hebben we als nieuw hoofdgerecht een smakelijke dorade toegevoegd, vers uit de zee. 🐟
Daarnaast presenteren we met trots een keuze tussen een perfecte gegrilde tournedos of een langzaam gegaarde kalfssukade. 🥩
Last but not least, verwelkomen we de “Pasta met zalmsnippers”. Een heerlijke combinatie van verse pasta en delicate zalmsnippers, bereid met passie in onze keuken. Dit is een gerecht dat de pasta-liefhebbers niet willen missen. 🍝
Uiteraard zijn alle Glennie’s favorieten blijven staan op onze menukaart en is de keuze reuze! Laat je verassen door de veelzijdigheid die wij dit winterseizoen te bieden hebben.
Wil jij ook een van de nieuwe gerechten proberen tijdens je wintersportvakantie? Reserveer dan nu een tafel!
De menukaart voor de lunch vind je hier.
Kijk hier voor de nieuwe dinerkaart.