Ervaringen (Niederau)

Bekijk hieronder alle ervaringen van onze eerdere stagiair(e)s

Iedereen die tot nu toe bij ons stage heeft gelopen is razend enthousiast. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de persoonlijke verhalen hieronder en hopelijk ben jij de volgende die zijn/haar verhaal met anderen mag delen.

Ben je nu helemaal overtuigd van stage lopen bij Glennie’s en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatiebrief, CV en foto naar info@glenniesrestaurant.at

Ke Hendrixe

Stagiaire bediening

2022

 • Lees het hele verhaal

  Mijn naam is Ke en ik doe de opleiding ‘Manager ondernemer horeca’ in Amersfoort.

  Afgelopen maanden heb ik stage gelopen bij Glennie’s en in Residenz Drachenstein. Het was een super leuke ervaring.

  Ik heb zowel het winterseizoen als het zomerseizoen mee gemaakt. Ook had ik veel afwisseling qua werk.

  Ik heb achter de receptie gezeten, werken in het restaurant, Gin Tonics maken in de bar en nog veel meer!

  Ik heb veel mogen leren van Esther en Arthur en heb de ruimte gekregen om mijn Duitse taal een stuk te verbeteren.

  Samen met alle leuke collega’s heb ik een heel erg leuke tijd gehad! Echt een aanrader!

Lucas Beukers

Stagiair bediening

2022

 • Lees het hele verhaal

  Ik ben Lucas Beukers en ik volg de opleiding ‘Management en ondernemende horeca’ in Bergen op Zoom. Ik heb in Oostenrijk bij Glennie’s en het appartementen complex Residenz Drachenstein mijn eindstage afgerond.

  Wat was dat een geweldige ervaring! Ondanks dat we destijds nog te maken hadden met de Coronaregels en de après-ski niet mogelijk was, heb ik een super tijd gehad. Vanaf het moment dat ik aankwam tot aan de dag dat ik weg ging heb ik alleen maar plezier gehad.

  Tijdens mijn stage heb ik voornamelijk gewerkt in het Glennie’s restaurant en achter de receptie bij Residenz Drachenstein. Op beide vlakken heb ik veel kunnen leren. Mijn talen zijn bijvoorbeeld hard vooruit gegaan en ik heb van Arthur en Esther veel kunnen leren op het gebied van personeel.

  Naast werken hebben we ook leuke dingen met het Glennie’s team kunnen doen. Zo hebben we met heel het team geskied en hebben we een geweldige BBQ gehad als personeelsfeestje!

  Al met al heb ik een super leuke maar ook leerzame stage gehad!

Ties Broeders

Stagiair kok

2021

 • Lees het hele verhaal

  Mijn naam is Ties Broeders, ik ben 18 jaar en ik zit op het Astrum College in Velp. De stage die ik heb gelopen bij Glennies was onzettend leuk. Ik heb als zelfstandig werkend kok stage gelopen. Toen ik aan kwam had ik al een soort gevoel van thuiskomen. Het personeel is professioneel en gezellig tegelijkertijd.

  De keukenstage bij Glennies is echt top. De afwisseling tussen vrije tijd en hard werken is geweldig, want er wordt natuurlijk hard gewerkt, maar er is ook genoeg tijd om te skiën. In het hoogseizoen is er natuurlijk wat minder tijd om te skiën, maar zodra het seizoen afgelopen is afgelopen is er heel veel tijd om te skiën.

  Ondanks dat corona roet in het eten gooide heb ik een geweldige tijd gehad.

Meral Berends

Stagiair Gastvrouw

2019

 • Lees het hele verhaal

  ”Het seizoen voor mij zit er alweer bijna op, maar wat was het leuk!
  Mijn naam is Meral Berends en ik ben 19 jaar oud. Ik heb 4,5 maand stage gelopen bij Glennie’s in Niederau.

  We hebben een prachtig winterseizoen achter de rug. Het werk is altijd leuk, het team is gezellig samen en de sneeuw was fantastisch dit seizoen.

  Het werk is afwisselend, iedere dag is weer anders. Dat maakt het ook extra leuk! Heel veel gasten en momenten hier zijn me zeker bijgebleven en dat zal ook nog lang zo blijven.

  Toen ik hier aankwam was het direct gezellig, het voelde alsof we een grote familie waren! Samen hebben we altijd lol en vinden we het heel leuk om dingen samen te doen, ook buiten het werk om.

  Het was een geweldig seizoen, ik zou het zo nog een keer doen! Een kans om niet te missen!”

Joep Corstanje

Stagiair Gastheer

2019

 • Lees het hele verhaal

  ”Hallo ik ben Joep Corstanje, sinds januari loop ik stage bij Glennie’s restaurant. Deze ‘eind’stage is onderdeel van mijn opleiding Ondernemend Horeca Manager die ik volg aan het Zoomvliet College te Bergen op Zoom.

  Vanaf het moment dat ik hier kwam voelde ik me al thuis. Ik werd goed ontvangen door al het personeel hier. Het voelde in de loop van de tijd als een soort familie.

  De werkzaamheden waren erg gevarieerd. Deze stage heb ik veel in de bediening gewerkt, maar ook in de Ginbar, wat ook super gaaf was. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan en nieuwe dingen geleerd. Later deze stage heb ik ook nog in de keuken gestaan. Ook dit was een leuke ervaring! Gedurende stage ben ik ook nog actief geweest achter de receptie van Residenz Drachenstein.

  Naast het werken hadden we ook nog genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. De eerste paar maanden konden we veel skiën, de sneeuwcondities waren prachtig! Later zijn we ook de berg op gegaan alleen dan met de mountainbike. We hebben nog enkele uitstapjes gemaakt naar o.a. de Hahnekammrennen en de horecabeurs.

  Tijdens deze stage heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen, en uiteindelijk hou je er goeie vriendschappen aan over.

  Kortom een geweldig tijd!”

Wessel van Noppen

Stagiair Kok

2018

 • Lees het hele verhaal

  “Afgelopen jaar heb ik van februari tot eind april stage gelopen bij Glennie’s Restaurant in Tirol, Niederau. In de keuken stond ik zij aan zij met voormalig sterren chef Arthur Ross. Het keukenteam is erg klein, waardoor ik veel tijd aandacht kreeg. Hierbij had ik ook de ruimte om nieuwe en mooie gerechten uit te proberen. De passie van Arthur heeft hij goed weten over te brengen. Daarnaast ben ik af en toe ook werkzaam geweest in de bediening, samen met Esther Ross, de manager van het restaurant. Glennie’s heb ik ervaren als een erg fijn leerbedrijf met echte horeca mensen als stagebegeleiders. De bergen en het skiën mis ik nogsteeds. Wanneer ik klaar ben met mijn opleiding, ga ik zeker nog een keer terug. Ik raad het iedereen aan!”

Benthe Tijhuis

Stagiair Gastvrouw

2018

 • Lees het hele verhaal

  “Ik heb mijn afstudeerstage bij Glennie’s gelopen. Een onwijs leuke combinatie tussen winter en zomer toerisme. Een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt tot eigen ontwikkeling. Een geweldige ervaring!”

Floor Jansen

Stagiair Gastvrouw

2017

 • Lees het hele verhaal

  “Een leuke, leerzame en zeker ook gezellige stage mogen lopen bij Esther en Arthur, Glennies in Niederau!”